Lidt om mig

Jeg blev færdig som dyrlæge i 2005 og har siden arbejdet forskellige steder. Både i Danmark og i udlandet. Dyrlægekompagniet startede jeg i 2013 – hvor kan man være heldig når man har så dejligt et job.

Konsultationer i hjemmet reducerer stress og utryghed. Jeg kan klare mange rutinebehandlinger i hjemmet og jeg kan også være med til at give kæledyret et værdigt farvel, hvis tiden er inden til det.

Derfor ligger det mig også meget på sinde at tage mig god tid til at undersøge din hund eller kat, og at vi har tid til at drøfte det videre forløb.

Nærvær, tryghed og kommunikation er vigtige nøgleord for mig.

Poteshoppen.dk er en webshop der sælger kvalitetsfoder. Til dig der synes, at kun det allerbedste er godt nok til dit kæledyr. Jeg er klar med gode råd vedrørende ernæring til din kat eller hund.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk